Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de consulten?

Een intakegesprek duurt ongeveer een uur en hiervoor wordt €40,00 berekend. Voor een vervolgconsult wordt 20 minuten uitgetrokken en de kosten hiervoor zijn €20,00.

Bij adviezen voor gezonde voeding of andere gezondheidsklachten worden naast de consultkosten ook uitwerkingskosten in rekening gebracht.


Worden mijn consulten vergoed door de verzekering?

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, kan het zijn dat de kosten voor de consulten door uw verzekering vergoed worden. Omdat Diëtistenpraktijk Jantine kwaliteitsgeregistreerd is, kunt u de kosten van uw consulten indienen bij de verzekeraar. In 2018 worden de kosten van de consulten weer in de basisverzekering vergoed en kunt u dit dus altijd declareren.


Hoe declareer ik de kosten van mijn consulten bij de verzekering?

Na 8 tot 10 consulten krijgt u van de diëtist een declaratie-overzicht met alle consulten die u heeft gehad. Op dit formulier staat een code waaraan de verzekering kan zien dat de diëtist geregistreerd staat bij het Kwaliteitsregister Paramedici en worden de kosten gedekt.


Wanneer kan ik terecht bij Diëtistenpraktijk Jantine?

Afspraken zijn mogelijk op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u ook buiten kantooruren op maandagavond tussen 18.00 en 21.00 uur bij ons terecht.


Wat doe ik als ik mijn gemaakte afspraak niet kan nakomen?

Bent u verhinderd en kunt u niet op uw gemaakte afspraak aanwezig zijn, dan dient u ons hier 24 uur van tevoren van op de hoogte te stellen. Doet u dit niet, dan zullen de kosten van de afspraak in rekening worden gebracht.

Afspraken kunnen wel kosteloos verzet worden naar een ander tijdstip in dezelfde week.


Hoe betaal ik mijn producten en consulten?

Wanneer u betaling van het consult en de producten verschuldigd bent, ontvangt u na afloop een factuur via de e-mail. Deze dient u binnen 8 dagen te betalen door het verschuldigde bedrag over te maken op het aangegeven bankrekeningnummer.

Bij uitblijven van de betaling krijgt u telefonisch of per e-mail een herinnering. Wanneer dan de betaling uitblijft, zijn wij genoodzaakt u geen producten mee te laten nemen zolang de rekening open staat.

 

Welk resultaat kan ik verwachten bij Diëtistenpraktijk Jantine?

Het advies van de diëtist is resultaatgericht maar kan geen resultaat garanderen aangezien u daar deels zelf verantwoordelijk voor bent.

 


Hoe gaat Diëtistenpraktijk Jantine om met mijn persoonsgegevens?

Diëtistenpraktijk Jantine handelt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)